Uitleg Voorbeeldreizen en modules

De reizen die we hier uiteen hebben gezet, zijn voorbeeldreizen. Dit betekent dat het ook reizen zijn die als voorbeeld dienen voor wat er allemaal mogelijk is bij ons. Onze reizen zijn geen vaste pakketten, maar worden met zorg speciaal gemaakt rondom uw specifieke wensen.

Huwelijksreis: De Kaap in Stijl, 15 dagen

Net getrouwd, en dan samen op reis. Zuid Afrika heeft, echt waar, de leukste en meest romantische plekken op aarde. Niet vanwege palmbomen en witte stranden (hoewel, die zijn er ook genoeg). Wel vanwege zijn kleinschalige accommodaties die onvergelijkbaar leuk, romantisch en comfortabel zijn. En zijn unieke natuur, met wilde kustlijnen en onvertroffen uitzichten. Neem contact met ons op en we stellen een unieke huwelijksreis samen.

Van West naar Oost en van Zuid naar Noord, 18 dagen.

Dit is een rondreis voor mensen die in 1 keer erg veel van Zuid-Afrika willen zien. Niet alleen de Gardenroute en Kaapstad, maar ook een stuk authentiek Afrika. Dat komt in deze reis erg goed aan bod. U reis eerst naar Kaapstad, geniet van deze prachtige stad, door naar de wijnlanden, Swellendam, en voor de actieve liefhebbers is er een trail die gemaakt kan worden. We hebben voor het gemak de Gardenroute trail genomen.

Rondje oost Zuid-Afrika en Swaziland, 18 dagen

Deze reis neemt u mee naar het echte Afrika. Anders dan veel andere plekken in Zuid Afrika ziet u hier hoe de Zuid Afrikaners in grote getalen leven. U bezoekt mooie parken, lokale kunstenaars, ziet wilde dieren, een wilde kustlijn en wellicht schildpadden die eieren gaan leggen. Perfect voor een eerste Zuid Afrika ervaring of 2e reis naar dit veelzijdige land.

Westkaap actief, 15 dagen

Deze reis begint relaxed en ontspannen in Kaapstad en de wijnlanden, waarna een paar zeer actieve dagen volgen in de vorm van een 3-daagse hike in de buurt van Hermanus en Gansbaai. Daarna vervolgt de reis op rustige wijze langs de Gardenroute, en wordt afgesloten met een paar dagen safari in het Addo Elephant Park.

Kaapstad, Bushmanskloof, Hermanus, Panorama, Kruger, Vic-Falls, 19 dagen

Deze prachtige reis leidt u langs verschillende hoogtepunten van Zuid Afrika, zoals Kaapstad, Hermanus, het Kruger, met een uitstap naar de indrukwekkende Victoria watervallen.

Bereikbaar van 9 - 19 uur

Kladblok